Over IJsselgroep|Agenda|Nieuws en publicaties|Onze diensten|Webwinkel 
    U bent hier: Home > Nieuws en publicaties > IJsselgroep en Basisschoolnet.nl starten samenwerking
 

IJsselgroep en Basisschoolnet.nl starten samenwerking

IJsselgroep is een samenwerking aangegaan met Basisschoolnet.nl, een online communicatieplatform voor scholen en ouders.

 

Basisschoolnet is ontwikkeld voor Nederlandse basisscholen, waaraan inmiddels duizenden leerkrachten en ouders zijn verbonden. Zij kunnen binnen een afgeschermde omgeving met elkaar communiceren. Gemakkelijk en rechtstreeks. Gebruikers kunnen overal en altijd inloggen. Mededelingen van school naar ouders, verzuimmeldingen van ouders naar school of agendapuntenÖ het past allemaal op Basisschoolnet.nl.

 

Het online platform vergroot ouderbetrokkenheid door korte communicatielijnen tussen leerkrachten en ouders. Hierdoor voelen ouders zich niet alleen meer betrokken bij de school, maar zijn zij tevens op de hoogte van zaken als vakantieplanning, schoolreisjes en huiswerk. Betrokken ouders leveren een positief effect op voor de leerresultaten van kinderen. Als school doet u dus zowel leerkrachten als ouders een groot plezier.

 

Maar ook de school zelf profiteert. Basisschoolnet levert enorme papierbesparingen op en geeft leerkrachten de gelegenheid om rechtstreeks met ouders te communiceren. 1-op-1 of naar groepen ouders. Op deze manier kunnen ouderavonden of 10-minutengesprekken snel en efficiŽnt worden ingepland. Bovendien kan het platform worden opgemaakt met herkenbare grafische elementen van de school.

 

IJsselgroep verzorgt zowel de technische training van het platform als het gebruik ervan om de ouderbetrokkenheid te vergroten.

 

Voor een korte uitleg van het platform bekijk de demo, kijk op Basisschoolnet.nl voor een aantal ervaringen van directeuren of neem contact op met Anita Manten, telefoon 06 51 35 77 17.

 

Contact

email : Anita Manten
Tel : 06 51 35 77 17