Over IJsselgroep|Agenda|Nieuws en publicaties|Onze diensten|Webwinkel 
    U bent hier: Home > Over IJsselgroep > Certificeringen
 

Certificeringen

Als klantgerichte organisatie wil IJsselgroep er zeker van zijn dat u altijd een goed product krijgt, afgestemd op specifieke wensen en behoeften. Een voortdurende verbetering van het werk is daarbij noodzakelijk. IJsselgroep geeft door verschillende certificaten en lidmaatschappen de bevestiging dat u met een professionele organisatie te maken hebt.

 

ISO 9001-gecertificeerd

Certiked heeft IJsselgroep het ISO-certificaat voor kwaliteitszorg toegekend. IJsselgroep voldoet hiermee aan de normen van ISO 9001:2000 voor kennisintensieve dienstverlening.

 

IJsselgroep is blij met het ISO-keurmerk. Het geeft aan dat IJsselgroep de kwaliteit van dienstverlening en klantgericht werken daadwerkelijk in praktijk brengt.

 

Cedeo-erkend

IJsselgroep is Cedeo-erkend voor onderwijsadvies, maatwerk en open bedrijfsopleidingen en coaching. SONedutraining, onderdeel van IJsselgroep, is Cedeo-erkend voor maatwerk en open bedrijfsopleidingen. Het CEDEO-keurmerk is een onafhankelijke garantie voor klanttevredenheid, kwaliteit, continu´teit en bedrijfsgerichtheid.

 

De maatstaf die CEDEO hanteert is dat 80% van de klanten tevreden tot zeer tevreden moet zijn over de dienstverlening, de samenwerking met de organisatie en de behaalde resultaten.

 

Keurmerk Kwaliteitsinstituut Dyslexie

IJsselgroep is aangesloten bij het Kwaliteitsinstituut Dyslexie. Het Kwaliteitsinstituut Dyslexie is een onafhankelijk instituut dat ernaar streeft dat ieder kind met lees- en spellingsproblemen op een uniforme en kwalitatief goede manier gediagnosticeerd en behandeld wordt door een team van gespecialiseerde behandelaren.

 

IJsselgroep is hiermee een erkend dyslexiebehandelaar, in het bezit van het Keurmerk Kwaliteitsinstituut Dyslexie. Met ons kwaliteitskeurmerk voldoen wij aan de eisen zoals gesteld in het Protocol Dyslexie Diagnose en Behandeling. Het protocol geeft een leidraad om ernstige dyslexie te diagnosticeren, indiceren en behandelen. Het gaat daarbij om kinderen in de leeftijd van de basisschool.