Over IJsselgroep|Agenda|Nieuws en publicaties|Onze diensten|Webwinkel 
    U bent hier: Home > Over IJsselgroep > Onze partners
 

Onze partners

Controlgroep Financieel Management en Bedrijfsvoering

Om onze relaties en klanten beter van dienst te zijn, hebben IJsselgroep en de Controlgroep een samenwerkingsovereenkomst afgesloten. Door de binnen beide bedrijven aanwezig specialistische kennis te bundelen, kunnen wij aan de vraag naar een brede- en inhoudelijke dienstverlening van onze cliŽnten voldoen. Voor beiden geldt dat de kwaliteit van de dienstverlening naar onze cliŽnten voorop staat.

 

IJsselgroep verleent al jaren diensten op het gebied van onder andere onderwijsadvies, leerlingenzorg, verandermanagement, training en coaching aan haar cliŽnten in het onderwijsveld. Controlgroep biedt haar diensten aan op het brede gebied van bedrijfsvoering gericht op en binnen de onderwijsorganisaties. Deze dienstverlening loopt uiteen van financiŽle dienstverlening in al haar facetten, directievoering en managementversterking, tot de invulling van interim bestuursfuncties. Daarnaast zijn samenwerking, procesbegeleiding, doelmatigheidsonderzoeken, risicomanagement, financiering en reorganisatie kernbegrippen waarbinnen de dienstverlening van Controlgroep zich beweegt.

 

Integraliteit kan worden gerealiseerd door bijvoorbeeld onze dienstverlening in het proces van inrichting organisatiestructuur, cultuur en content binnen SWV Passend onderwijs. De verschillende niveaus waarbinnen onze professionele- en praktische competenties aan onze cliŽnten worden aangeboden, zijn op:

         strategisch niveau: innovatie, inrichting en ondersteuning ten behoeve van de kwaliteit en de eigen organisatie doelstellingen;

         tactisch niveau: inrichten en ondersteuning van verantwoordelijkheden binnen het top- en midden management en toepassing binnen de onderwijsorganisatie;

         uitvoerend niveau: advisering door ervaren medewerkers uit de Educatieve Dienstverlening waar het onderwijsinhoudelijk betreft en door medewerkers Controlgroep waar het gaat om de financiŽle processen binnen de bedrijfsvoering.

 

Website Controlgroep>>