Over IJsselgroep|Agenda|Nieuws en publicaties|Onze diensten|Webwinkel 
    U bent hier: Home > Onze diensten > SONedutraining
 

SONedutraining

SONedutraining biedt een breed pakket aan nascholing voor alle onderwijsprofessionals. Wij doen dit vanuit een sociaalconstructivistische opleidingsfilosofie. In een cursus of opleiding gaat u aan de slag met een vraagstuk uit uw eigen praktijk. Dat is het unieke van onze aanpak.

 

Kwaliteit

Wij streven naar maximale kwaliteit; in producten en dienstverlening, in mensen en uitstraling. Onze producten zijn direct toepasbaar op de werkvloer. Ons motto is dan ook 'Vandaag geleerd, morgen in de klas toegepast'. Als u een cursus of opleiding van SONedutraining volgt dan weet u dat het goed is. Dan weet u dat de school en de kinderen er meteen profijt van hebben.

 

Docenten

Onze docenten zijn experts die de nieuwste ontwikkelingen geven en kennen de praktijk door en door. Op elk vakgebied zijn onze specialisten actief. Hierdoor kunnen we innoveren, en opleidingen en cursussen aanpassen aan uw wensen en die van de school. Daarbij zijn opbrengstgericht werken en de onderwerpen van de kwaliteitsagenda po in ons aanbod leidend.

 

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden bij SONedutraining? Neem dan eens een kijkje op onze website www.sonedutraining.nl. Daar vindt u onder andere het actuele cursus- en opleidingenaanbod.